Jom Shaklee

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM78.90 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya (pm saya untuk dapatkan detail) sebagai sponsor/upline.

Yuran keahlian Shaklee
Pendaftaran ialah RM68.90 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM78.90 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Tidak Perlu Maintain point dalam Shaklee
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

Tidak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tidak perlu maintain point atau ada pembelian.


Apa nak buat jika saya dah daftar dengan orang lain tapi nak join bisnes Shaklee?
Anda boleh tukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula-mula mendaftar (step paling atas tadi). Anda boleh menggunakan ID saya sebagai sponsor anda. (pm saya untuk dapatkan detail)

Apa kelebihan menjadi ahli Shaklee
Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli (boleh pm saya untuk mengetahui Pricelist Shaklee). Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.
Dengan menjadi ahli di bawah Shaklee2u (menggunakan ID saya sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.
Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya 0197767230 untuk maklumat lanjut.

Share
Tweet
Pin
Share